in

Motorola One Vision åker fast på ny bild

Under morgondagen kommer Motorola hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen One Vision. Nu har en bild dikt upp i det vilda.

Bilden visar att One Vision kommer få ett hål för den främre kameran. Utöver det ser vi att enheten kommer få en liten kant under displayen. Appropå displayen ser vi att den kommer vara på 6,3″ samt att enheten kommer få en bakre 48 MP-kamera.

Enheten kommer som sagt troligtvis visas upp under morgondagen

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Xperia 1 rapporteras ha lika bra batteritid som

Huawei Honor 20 bekräftas få Kirin 980