OnePlus

OnePlus 7 Pro får 111 poäng av DxO!

OnePlus har under dagen visat upp det nya flaggskeppet OnePlus 7 Pro. Nu har det framkommit att telefonen har utrustats med en riktigt grym kamera!

På scenen berättade OnePlus att företagets senaste smartphone OnePlus 7 Pro fått betyget 111 av DxOMark. Det framkommer att enheten fått 118 poäng när det kommer till foto och 98 poäng när det kommer till video, något som gör att enheten fått totalbetyget 111.

Deg innebär att OnePlus 7 Pro inte riktigt når upp till toppen som till exempel Huawei P30 Pro och Samsung Galaxy S10 gjort. Nu kan läsa mer om nyheten här.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...