Samsung

Samsung Galaxy S10: tillverkaren berättar om framtida uppdateringar

Samsung har nyligen gått ut med en stor nyhet som flera andra tillverkare troligtvis kommer ta efter. Läs vidare för att veta mer!

Det ser ut som att Samsung kommer skicka ut en plan med nya funktioner som kommer i framtida uppdateringar. Det ser ut som att Samsung har skickat ut funktionen till tyska exemplar av Samsung Galaxy S10, S10e och S10+.

Det återstår att se om funktionen kommer spridas vidare till andra Galaxy S10-exemplar i världen, men troligtvis blir så fallet.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...