By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Samsung Galaxy S11 måste få bättre mjukvara

2 min read

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11. Nu hoppas jag innerligt på en sak!

Jag hoppas att den här mobilen kommsf få bättre mjukvara. Det jag menar med det är att det hade varit trevligt om långsidorna på enheten kommer lysa upp när du får in notiser. Detta är en sak som OPPO och nu även OnePlus kommer börja med, men jag hoppas även att Samsung kommer börja med den här funktionen.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...