Samsung

Samsung Galaxy S11 måste få bättre mjukvara

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11. Nu hoppas jag innerligt på en sak!

Jag hoppas att den här mobilen kommsf få bättre mjukvara. Det jag menar med det är att det hade varit trevligt om långsidorna på enheten kommer lysa upp när du får in notiser. Detta är en sak som OPPO och nu även OnePlus kommer börja med, men jag hoppas även att Samsung kommer börja med den här funktionen.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...