Samsung

Samsung Galaxy S8 slutas uppdateras inom kort

Samsung presenterade Galaxy S8 för mer än två år sedan. Trots det ser det ut som att tillverkaren skickat ut uppdateringar till S8. Men hur kommer det bli i framtiden med den saken? 

Det ser ut som att Samsung kommer sluta uppdatera Galaxy S8 och S8+ inom kort. Det ser däremot ut som att Samsung kommer uppdatera enheten ett tag till men att man kommer sluta uppdatera enheterna inom kort.

Det återstår mer exakt att se när Samsung kommer sluta uppdatera enheterna.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...