Samsung

Samsung Internet uppdateras med ny funktion

Samsung har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till sin egna webbläsare. Vad innehåller den här versionen av Samsung Internet för nyhet? Läs vidare för att veta mer!

Den senaste versionen av Samsung Internet tillåter dig nu lägga till valfritt namn på en hemsida som du skapar en egen ”app” åt på startsidan. Utöver det ser det även ut som att det enklare att kolla på notiser som du kanske missat tidigare.

Det rör sig om en APK-version av programmet.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...