Apple

Apple: iPhones kan bli 14% dyrare i framtiden

Vi vet sedan en tid tillbaka att USA håller på ställa till det för sig själva genom att höja priset markant på egna produkter. Nu har det inkommit nya uppgifter om priset på iPhones i framtiden.

Det ser ut som att Apple kan komma att höja priset på kommande iPhones med 14% i framtiden. Om det stämmer så innebär det att iPhones troligtvis kommer bli sanslöst dyra i framtiden. Det återstår däremot att se om det här bara kommer gälla för USA eller om det kommer hända i hela världen.

Om prishöjningen gäller för Sverige så kommer framtida iPhones bli så dyra så jag knappt vågar tänka på det.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...