Close
Social profiles

Vi vet sedan en tid tillbaka att USA håller på ställa till det för sig själva genom att höja priset markant på egna produkter. Nu har det inkommit nya uppgifter om priset på iPhones i framtiden.

Det ser ut som att Apple kan komma att höja priset på kommande iPhones med 14% i framtiden. Om det stämmer så innebär det att iPhones troligtvis kommer bli sanslöst dyra i framtiden. Det återstår däremot att se om det här bara kommer gälla för USA eller om det kommer hända i hela världen.

Om prishöjningen gäller för Sverige så kommer framtida iPhones bli så dyra så jag knappt vågar tänka på det.

Via

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...