Close
Social profiles

Apple kommer troligtvis hålla ett event i september där tillverkaren kommer visa upp ett gäng nya smartphones. Nu har nya uppgifter inkommit. Läs vidare för att veta mer om vad Apple kan komma att viaa upp och om dagens bild!

Det ser ut som att Apple kommer visa upp en uppföljare till iPhone XS, XS Max och iPhone XR. Nu har en ny konceptbild dykt upp på den sistnämnda. Bilden visar att årets iPhone XR kan komma att bli tillgänglig i sex färger och st enheten kommer få två kameror på baksidan.

Telefonen kommer troligtvis få en flärp på framsidan.

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...