Apple

Är det här årets iPhone XR?

Apple kommer troligtvis hålla ett event i september där tillverkaren kommer visa upp ett gäng nya smartphones. Nu har nya uppgifter inkommit. Läs vidare för att veta mer om vad Apple kan komma att viaa upp och om dagens bild!

Det ser ut som att Apple kommer visa upp en uppföljare till iPhone XS, XS Max och iPhone XR. Nu har en ny konceptbild dykt upp på den sistnämnda. Bilden visar att årets iPhone XR kan komma att bli tillgänglig i sex färger och st enheten kommer få två kameror på baksidan.

Telefonen kommer troligtvis få en flärp på framsidan.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...