Close
Social profiles

Google kommer troligtvis hålla ett event i oktober där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det ser ut som att företagets nya Chromecast kan komma att bli tillgänglig i en färg som tillverkaren valt att kalla för ”Not Pink” på tidigare Pixel-mobiler. Det här skulle vara ett välkommet tillskott med tanke på att dagens Chromecast bara finns i vitt och svart.

Det återstår däremot att se hur det blir mer den saken.

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...