Google

Chromecast kan komma att bli tillgänglig i ny färg

Google kommer troligtvis hålla ett event i oktober där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det ser ut som att företagets nya Chromecast kan komma att bli tillgänglig i en färg som tillverkaren valt att kalla för ”Not Pink” på tidigare Pixel-mobiler. Det här skulle vara ett välkommet tillskott med tanke på att dagens Chromecast bara finns i vitt och svart.

Det återstår däremot att se hur det blir mer den saken.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...