OnePlus

Då kommer OnePlus med trådlös laddning

Många har troligtvis frågar sig varför OnePlus inte har utrustat sina telefoner med stöd för trådlös laddning trots att de har glasbaksida? Jag har svaret på den frågan!

I OnePlus 7 och 7 Pro så använder tillverkaren sig av riktigt snabb laddning via kabel. OnePlus beskriver att man inte tycker att den trådlösa laddningen laddar tillräckligt fort ännuc men att när den gör det så kommer OnePlus hoppa på tåget och även utrusta sina smartphones med stöd för trådlös laddning.

Det kommer inte hända idag eller imorgon, men jag misstänker att OnePlus 8 kan bli först ut från tillverkaren med stöd för trådlös laddning.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...