Close
Social profiles

Vi har sett det förr i bland annat Meizu Zero. Nu har det inkommit nya uppgifter om att Google kommer göra en sak med nästa Pixel. Läs vidare för att veta mer!

Det ser ut som att Pixel 4 och Pixel 4 XL kommer sakna fysiska knappar. Det ser istället ut som att mobilen kommer få en ram som kommer känna av tryck. Utöver det nämns det att Pixel 4 troligtvis kommer få ett hål för den främre kameran på framsidan tillsammans med stereohögtalare.

Ni kan se mer om nyheten nedan!

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...