Google Pixel

Google Pixel 4 men komma att sakna fysiska knappar

Vi har sett det förr i bland annat Meizu Zero. Nu har det inkommit nya uppgifter om att Google kommer göra en sak med nästa Pixel. Läs vidare för att veta mer!

Det ser ut som att Pixel 4 och Pixel 4 XL kommer sakna fysiska knappar. Det ser istället ut som att mobilen kommer få en ram som kommer känna av tryck. Utöver det nämns det att Pixel 4 troligtvis kommer få ett hål för den främre kameran på framsidan tillsammans med stereohögtalare.

Ni kan se mer om nyheten nedan!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...