Google

Google Translate ser ut att bli bättre i framtiden

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Translate. Det ser ut som att den här versionen av appen innehåller en helt ny funktion som jag misstänker att många kommer ha användning av i framtiden.

Det ser ut som att Google kommer skicka ut en ny version av Google Translate inom kort. Den här versionen av Translate kommer kunna känna av automatiskt när du riktar kameran mot ett okänt språk som den ska översätta. Utöver det ska den kommande versionen av Google Translate få stöd för ”bättre språk”.

Det rör sig om en framtida version av Google Translate.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...