By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Nya uppgifter om att Samsung Galaxy S10 har en för stark vibrationsmotor

3 min read

Jag har under en längre tid rapporterat om att Samsung Galaxy S10 nästan flyger i handen när man skriver på den med tanke på dess lätta vikt och kraftfulla vibrationsmotor.

Jag tycker däremot att Samsung Galaxy Note 8 har en grymt bra vibrationsmotor och att den är en fröjd att skriva på. Troligtvis beror det på att enheten har den rätta vikten. Nu har det inkommit uppgifter från en källa om att Samsung behöver göra något med motorn i kommande mobiler, något jag inte riktigt håller med om.

Nu kan läsa mer om nyheten här.

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...