Samsung

Nya uppgifter om att Samsung Galaxy S10 har en för stark vibrationsmotor

Jag har under en längre tid rapporterat om att Samsung Galaxy S10 nästan flyger i handen när man skriver på den med tanke på dess lätta vikt och kraftfulla vibrationsmotor.

Jag tycker däremot att Samsung Galaxy Note 8 har en grymt bra vibrationsmotor och att den är en fröjd att skriva på. Troligtvis beror det på att enheten har den rätta vikten. Nu har det inkommit uppgifter från en källa om att Samsung behöver göra något med motorn i kommande mobiler, något jag inte riktigt håller med om.

Nu kan läsa mer om nyheten här.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...