OnePlus

OnePlus 7 Pro är en fröjd att skriva på!

Jag har under en längre tid klagat på att konkurrenterna till Samsung inte har mobiler som varit bra att skriva på. Nu är det ut som att OnePlus kunnat utmana på riktigt!

När Pete Lau berättade att 7 Pro fått en vibrationsmotor som var 200% starkare jämfört med den i OnePlus 6T blev jag genast intresserad. Nu när jag sitter och skriver på en OnePlus 7 Pro kan jag bara konstatera att den är en ren dröm att skriva på!

OnePlus har verkligen gjort ett grymt jobb med detta och jag hoppas att tillverkaren kommer fortsätta med detta!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...