Nu har jag hunnit leka runt med OnePlus 7 Pro i ett antal timmar och kan lungt säga att det här överlägset är den bästa mobilen jag haft, oavsett pris.

Det jag gillar allra mest med OnePlus 7 Pro är displayen och dess flyt som är helt oslagbart. Jag kommer inte vilja gå tillbaka till en Samsung Galaxy S10 för att nämna ett exempel, OnePlus 7 Pro spelar ingen helt egen liga enligt mig lär det kommer till displayen.

Appropå egen liga så tycker jag att mobilen även spelar i en egen sådan när det kommer till Speed:en. OnePlus 7 Pro är som OnePlus mobiler alltid varit, grymt snabb. Det märks att OnePlus verkligen anpassat mjukvaran efter hårdvaran.

Jag är ingen kamerafantast så jag gillar verkligen att OnePlus inte satt kameran i första hand utan att man i det här fallet har prioriterat displayen mer i OnePlus 7 Pro. Med det sagt är kameran verkligen inte dålig det lilla jag hunnit testa, men jag kan säga att jag inte tycker den är lika bra som displayen är i jämförelse.

OnePlus 7 Pro har även fått en stor optisk fingeravtrycksläsare, något som gör att enheten går grymt snabbt att låsa upp. Det har varit klagomål på batteriet från vissa håll, något jag inte kan hålla med om då det känns som att OnePlus 7 Pro har grymt bra batteritid.

Jag har fått hem versionen med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne och kommer utan tvekan köpa en egen när jag får lämna tillbaka mitt testexemplar.

PS: ett fullständigt test kommer inom kort!