Close
Social profiles

Under gårdagen höll OnePlus ett event där tillverkaren visade upp det nya flaggskeppet OnePlus 7 Pro. Det framkom en nyhet som jag tror att många anser som huven för en så dyr smartphone.

OnePlus berättade under gårdagen att man kommer uppdatera det nya flaggskeppet OnePlus 7 Pro i minst två år när det kommer till nya systemuppdateringar. När det kommer till säkerhetsuppdateringar så garanterar OnePlus att man kommer skicka ut dessa i minst tre år till OnePlus 7 Pro.

Den här mobilen känns minst sagt lovande!

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...