OnePlus

OnePlus garanterar två års uppdatering för 7 Pro

Under gårdagen höll OnePlus ett event där tillverkaren visade upp det nya flaggskeppet OnePlus 7 Pro. Det framkom en nyhet som jag tror att många anser som huven för en så dyr smartphone.

OnePlus berättade under gårdagen att man kommer uppdatera det nya flaggskeppet OnePlus 7 Pro i minst två år när det kommer till nya systemuppdateringar. När det kommer till säkerhetsuppdateringar så garanterar OnePlus att man kommer skicka ut dessa i minst tre år till OnePlus 7 Pro.

Den här mobilen känns minst sagt lovande!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...