OnePlus

OnePlus släpper officiella videos för OnePlus 7 och 7 Pro

Under gårdagen visade OnePlus upp de nya mobilerna OnePlus 7 och 7 Pro. Nu har tillverkaren släppt ett gäng officiella videos till enheterna. Läs vidare för att ta reda på mer.

I dessa videoklipp visar OnePlus upp företagets nya flaggskepp OnePlus 7 och 7 Pro. Tillverkaren har lagt absolut störst fokus på OnePlus 7 Pro så jag tycker det är bra att även vanliga OnePlus 7 får lite uppmärksamhet i och med den här videon.

Samtliga videoklipp kan ni se nedan!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...