OnePlus

OnePlus uppdaterar sin kamerapp med nya finesser

OnePlus har under dagen börjat skicka ut en ny version av sin kamerapp. Vad innehåller den nyaste versionen av den här appen för nyheter?

Det är ut som att OnePlus dels tagit bort ett kameraläge som innebär att den tog kort när alla hade ett leende på läpparna. Utöver det ser det ut som att Google Lens blivit mer lättåtkomligt samt att du nu kan långtrycka på displayen för att aktivera Google Lens.

Uppdateringen skickas ut löpande. Nu kan läsa mer om nyheten här.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...