OnePlus

Oxygen OS till OnePlus 7 Pro innehåller många nya finesser

I och med OnePlus 7 Pro så visade OnePlus inte bara upp ny hårdvara utan även ny mjukvara i den nya enheten. Det verkar minst sagt lovande tycker jag!

OnePlus bad sina följare lista saker som man kunde förbättra i en kommande version av Oxygen OS. Nu har det framkommit att man även har gjort det. Det finns nu möjlighet att bland annat spela in allt som händer på displayen.

Utöver det nämns ett att OnePlus ska ha förbättrat svepgesterna i den senaste versionen av Oxygen OS salt att man lagt till ett läge för att flera appar ska kunna anpassas efter 90Hz-displayen.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...