Säg hej till Moto One Vision

Motorola har under dagen visat upp den nya mobilen Moto One Vision. Vad har den här mobilen att erbjuda för något spännande?

Moto One Vision har fått en 6,29 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med processorn Exynos 9609 tillsammans med 4 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 48 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 25 MP-kamera.

I övrigt har enheten fått ett 3500 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start. Enheten kommer kosta 3290 kronor och kommer bli tillgänglig för köp från 3 juni.

Fullständigt test kommer inom kort!

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...