Advertisements

Samsung Galaxy Fold snart redo att släppas

Lästid31 Sekunder

Samsung drog för en tid sedan in lanseringen av Galaxy Fold då det upptäcktdes att många hade provl m med enheten av de få personer som fått ut recensionsexemplar.

Nu har det framkommit att Samsung gör två förbättringar med Galaxy Fold. Dels har man minskat glappet på mitten så att mindre damm och skit ska ta sig in. Utöver det har man även lagt det som till exempel MKBHD var ett skärmskydd under ”huvudskärmen” så att ingen ska pilla av det här lagret av displayen av misstag.

Det återstår att se när Samsung kommer släppa Galaxy Fold, men förhoppningsvis blir det inom den kommande månaden!

Via

Advertisements

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/