Samsung

Samsung Galaxy S11: kan den få en pop up-kamera?

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11. Men vad kommer den här mobilen erbjuda för roliga saker?

Nu för tiden så ska smartphones ha så mycket skärmyta som möjligt. Det har de flesta tillverkarna löst genom att utrusta sina smartphones med en pop up-kamera som åker upp vid behov (de senast OnePlus 7 Pro). Kommer Samsung Galaxy S11 få en likadan typ av lösning?

Det spekuleras om att Galaxy S11 kommer få den främre kameran gömd under displayen. Jag tror att det kommer vara för tidigt för den här tekniken så därför tror jag det är möjligt att Galaxy S11 kommer få en pop up-kamera. Men det återstår att se.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...