Samsung Galaxy S11: kan den få en pop up-kamera?

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11. Men vad kommer den här mobilen erbjuda för roliga saker?

Nu för tiden så ska smartphones ha så mycket skärmyta som möjligt. Det har de flesta tillverkarna löst genom att utrusta sina smartphones med en pop up-kamera som åker upp vid behov (de senast OnePlus 7 Pro). Kommer Samsung Galaxy S11 få en likadan typ av lösning?

Det spekuleras om att Galaxy S11 kommer få den främre kameran gömd under displayen. Jag tror att det kommer vara för tidigt för den här tekniken så därför tror jag det är möjligt att Galaxy S11 kommer få en pop up-kamera. Men det återstår att se.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!