OnePlus

Snubben som designat bakgrunderna till OnePlus släpper egen app med dessa i!

Hampus Ohlsson, snubben som designat bakgrunderna till OnePlus mobiler under en mycket lång tid, har ny släppt en egen app i Google Play Store.

Den här appen heter abstruct. Appen innehåller dels alla bilder som funnits i OnePlus mobiler sedan tidigare, men även ett gäng andra bakgrundsbilder. Detta betyder att det inte bara är du som äger en OnePlus som kommer kunna ta del av dessa coola bakgrundsbilder.

Appen hittar ni genom att klicka er vidare här.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...