Sony

Sony: kommer Xperia 2 bli en mindre Xperia 1?

Under gårdagen läckte renderingar på Xperia 2 ut. Dessa bilder visade en smartphone som påminde en hel del om föregångaren Xperia 1. Men hur är det egentligen?

Jag misstänker att Xperia 2 kan komma att bli en mindre version av Xperia 1. Det sägs bland annat att Xperia 2 kommer få en 6,2 tumsskärm, något som kan jämföras med Xperia 1 som har en 6,5 tumsskärm.

Det återstår att se hur det blir med den saken, men det skulle vara ett smart drag av Sony att släppa en mindre version av Xperia 1.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...