Sony

Sony Xperia 2 kan ha åkt fast i benchmark

Under gårdagen kom de första påstådda bilderna på Xperia 2. Nu kan enheten har fastnat i benchmark. Läs vidare för att veta mer!

Det ser ut som att Sonys kommande flaggskepp kan ha fastnat i benchmark. Det ser ut som att enheten kommer med Android Q från start. Utöver det ser det ut som att enheten kan komma med 8 GB RAM.

Det sägs att Xperia 2 kommer få processorn Snapdragon 855 tillsammans med en 6,2 tumsskärm. Eftersom enheten dykt upp i benchmark nu är det mycket möjligt att den kommer visas upp på IFA-mässan i september.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...