Sony

Sony Xperia 20 dyker upp på bilder

Det ser ut som att Sony kan komma att visa upp den nya mobilen Xperia 20. Vad visar dessa bilder på den kommande enheten från Sony?

Bilderna visar att Xperia 20 troligtvis kommer få en kant ovanför och under displayen. Utöver det ser vi att enheten troligtvis kommer få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan.

När det kommer till specifikationer nämns en 6 tumsskärm med Full HD+- upplösning i formatet 21:9.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...