Huawei

Är det här Huawei Mate 30 Pro?

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i början av oktober det här året där man förväntas visa upp nya Mate 30 Pro. Nu har en ny konceptbild skapats på den kommande enheten!

Bilden visar att Huawei Mate 30 Pro troligtvis kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få en liten drop-flärp på framsidan tillsammans med en liten kant placerad under displayen.

När det kommer till specifikationer sägs det att enheten kommer få en 6,71 tumsskärm med processorn Kirin 985.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...