Google

Chromecast: det här kommer en av de nya färgerna troligtvis komma att kallas

Google kommer troligtvis hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast. Nu har nya uppgifter inkommit gällande den kommande enheten från Google.

Det ser ut som att årets Chromecast kan komma att bli tillgänglig i tre färger, svart, vit och rosa. Som vanligt har tillverkarna sina namn på färgerna, och årets Chromecast kommer troligtvis inte bli något undantag. Det är ut som att Chromecast i svart kommer heta ”Just Black”.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...