Samsung

Kommer Samsung Galaxy Note 10 få något uttag för hörlurar?

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i augusti det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Note 10. Men kommer den här enheten få något uttag för hörlurar?

I och med att Samsung inte utrustade Galaxy Fold med något uttag för hörlurar är det en indikation på att Samsung Galaxy Note 10 inte kommer få något hörlursuttag. Jag tycker personligen att det är rätt av Samsung att sluta utrusta sina mobiler med detta uttag då det är, som jag nämnt tidigare, ett riktigt gammalt uttag.

Det återstår däremot att se hur det blir.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...