OnePlus

OnePlus 7 Pro: displayen är verkligen grym!

Nu har jag hunnit använda OnePlus 7 Pro i drygt ett dygn och kan konstatera en sak: displayen i den här enheten är verkligen grymt bra!

Förutom att OnePlus höjt upplösningen från Full HD till Quad HD så har man även uppdaterat uppdateringsfrekvensen från 60 till 90Hz. På pappret och på video kanske inte det låter som något storslaget, men jag har aldrig haft en smartphone med så här bra flyt i innan.

OnePlus 7 Pro har verkligen en imponerande display! Mer detaljer kommer i mitt framtida test!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...