Samsung

Samsung Galaxy Note 10 ser ut att bli tillgänglig i skiftande blått

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i augusti där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Note 10. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det ser ut som att Samsung Galaxy Note 10 kommer bli tillgänglig i en rad färger. Det ser bland annat ut som att enheten kommer bli tillgänglig i en skiftande blå kulör som troligtvis kommer skifta olika nyanser i blått.

Utöver det sägs det bland annat att Samsung Galaxy Note 10 kommer bli tillgänglig i en rosa kulör. Det sägs att Samsung Galaxy Note 10 kommer få en 6,75 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 855.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...