Samsung

Samsung Galaxy S10 5G kommer till England 7 juni

I samband med lanseringen av Samsung Galaxy S10 så visade Samsung upp en 5G-version av mobilen. Nu har det framkommit nya uppgifter om den nya mobilen från Samsung.

Det ser ut som att Samsung Galaxy S10 5G kommer bli tillgänglig för köp i England från och med 7 juni. I Sverige ser det däremot inte ut som att Samsung kommer släppa Galaxy S10 5G, däremot hoppas jag att Samsung kommer släppa en 5G-modell av Galaxy S11 i framtiden.

Samsung Galaxy S10 5G erbjuder bland annat en 6,7 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med fyra kameror på baksidan.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...