Kategorier
Spotify

Spotify bekräftar ”Car Thing”

Spotify har nyligen visat upp en produkt som tillverkaren kallar för Car Thing. Vad är det här för typ av produkt som man håller på att testa? Läs vidare för att veta mer. 

Det ser ut som att Spotify håller på att testa en produkt som är tänkt att sitta i bilen som ska kunna uppfatta din röst och lyssna efter innehåll på Spotify som du vill ska spelas upp. Det ser däremot ut som att Spotify just nu bara beta-testar produkten och att den inte kommer släppas ut på marknaden inom de kommande åren.

Det återstår däremot att se hur det blir med den saken.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.