in

Vivo Z5x läcker ut

Vivo kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Z5x. Nu har nya uppgifter inkommit!

En ny pressbild som publicerats vidare att mobilen kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. På framsidan har enheten fått ett hål för den främre kameran tillsammans med en liten kant placerad under displayen.

Det är oklart vad enheten kommer få för specifikationer, något som däremot lär visa sig inom kort.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Xperia 1 släpps sent i Hong Kong

Google Assistent får ny funktion i Messages