Posted in: Apple

Apple skickar ut inbjudan till…iOS 13

Apple kommer hålla ett event 3-7 juni där tillverkaren kommer prata om ny mjukvara. Nu har det framkommit nya uppgifter. Läs vidare för att veta mer.

Apple har under dagen skickat ut inbjudan till eventet som företaget kommer hålla 3-7 juni. Det Apple kommer prata och visa upp på det här eventet är med största sannolikhet företagets kommande gränssnitt iOS 13.

Det sägs att det här gränssnittet bland annat kommer bli rappare och att det kommer innehålla ett definierat Dark Mode-läge. Det återstår däremot att se hur det blir med den saken.

”Developers can apply for tickets today through March 20 at 5 p.m. PDT through the WWDC website. Tickets are issued through a random selection process, and developers will be notified of their application status by March 21 at 5 p.m. PDT. Developers and Apple enthusiasts everywhere can live-stream the conference on the WWDC appfor iPhone, iPad and Apple TV as well as through the Apple Developer website.

Students are an integral part of the Apple developer community, and last year WWDC saw attendance from student developers spanning 41 different countries. Up to 350 WWDC scholarships are available this year, providing students and members of all STEM organizations an opportunity to earn a free ticket and lodging for WWDC. Details on how to apply are now available on the WWDC website.”

Detta kanske också intresserar dig…