By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Inför färgen från Samsung Galaxy S8 #åsikt

3 min read

Samsung introducerade Galaxy S8 i en snygg färg som jag tycker att tillverkaren skulle hålla i. Men vilken färg är det jag pratar om?

Den färg jag pratar om är den silvriga versionen som Samsung Galaxy S8 och S8+ kom i som jag tycker att tillverkaren skulle ha fortsatt utrusta sina smartphones i. Det är bara att hoppas att Samsung Galaxy S11 kommer bli tillgänglig i den här färgen, men det återstår att se hur det blir med den saken.

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...