Posted in: Google Pixel, Nyhet

Google Pixel 4 kommer troligtvis inte till Sverige

Google kommer troligtvis hålla ett event i oktober där huvudfokus kommer ligga på de kommande mobilerna Pixel 4 och Pixel 4 XL. Men kommer de komma till Sverige? 

Det är många i Sverige som skulle vilja se Pixel-serien i Sverige. Google har däremot inte antytt att man kommer ta hit Pixel-serien och jag har såldes svårt att se att Google faktiskt kommer ta hit Pixel 4 och Pixel 4 XL med tanke på att Sverige verkar ”vara en bortglömd marknad för Pixel”.

Sanningen är den att Sverige är ett litet land och vi är inte ensamma om att ha Pixel i vårat land, så jag misstänker att vi kommer få vänta många år innan Pixel kommer hit. Det återstår däremot att se hur det blir med den saken!

Detta kanske också intresserar dig…