By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Huawei kommer få det tufft med Mate 30-serien #spekulation

2 min read

Huawei skulle troligtvis hållit ett event i början av oktober. Nu känner jag är det känns högst oklart om det tänkta eventet faktiskt kommer bli av.

Hårdvara för all del. Detta är troligtvis något som Huawei kommer kunna fixa på ett eller annat sätt, mjukvara lika så med Hongmeng OS. Jag misstänker däremot natt tillverkarens egna system kommer vara mycket sämre än Android och ett känns högst oklart om tillverkaren kommer hinna få in systemet i Mate 30 Pro eller om men kommer skjuta upp lanseringen av den här enheten.

Det blir minst sagt spännande att se, men jag tror inte att enheten kommer levereras med Android från start i alla fall.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...