Posted in: Huawei

Huawei Mate 30 Pro kommer antagligen få stöd för NanoSD-kort

Det har nyligen framkommit uppgifter om att Huawei blivit av med stödet för SD-kort. Huawei introducerade för en tid sedan NanoSD och många undrade varför, nu har vi varför Huawei gjort som man gjort. 

Det har under dagen inkommit uppgifter om att Huawei blivit av med stödet för MicroSD-kort. Huawei har däremot poängterat att det inte gäller för nuvarande telefoner på marknaden utan att det bara kommer gälla för kommande smartphones från tillverkaren. 

Men i och med att Huawei inte har MicroSD-kort i Mate 20 Pro utan NanoSD så misstänker jag att Huaweis kommande flaggskepp Mate 30 Pro kommer få stöd för någon typ av SD-kort, men det återstår att se hur det blir med den saken! 

Via

Detta kanske också intresserar dig…