By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Huawei Mate X och P30 Pro tas bort från Googles hemsida

3 min read

Jag har under en längre tid rapporterat om att Google kommer utesluta Android från Huawei-produkter. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Det ser ut som att Google under dagen tagit bort Huawei Mate X och P30 Pro bland rekommenderade 5G-smartphones respektive bland rekommenderade kamera-smartphones. Detta är givetvis ett bakslag för Huawei som jag och troligtvis många andra hoppas att man kommer lösa i samarbete med Google inom kort.

Via

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...