Posted in: Nyhet, OnePlus

OnePlus får lov att baka angående kameran i OnePlus 7 Pro

Jag rapporterade tidigare idag om att OnePlus 7 Pro egentligen har 2,2x optisk zoom och inte 3x optisk zoom som OnePlus sagt sedan tidigare. Nu har det inkommit uppgifter gällande kameran i enheten. 

Det ser ut som att OnePlus har fått lov att backa gällande kameran i OnePlus 7 Pro då man erkänner att kameran i OnePlus 7 Pro beskär bilden för att få till 3x optisk zoom. OnePlus har sagt följande om kameran i OnePlus 7 Pro:

”The OnePlus 7 Pro has 3x zoom with no digital zoom or loss of detail. The telephoto camera serves two main purposes: 3x zoom and portrait mode photography. It will switch the field of view depending on the camera mode. With 3x zoom, the telephoto camera delivers the advertised lossless 8 megapixels images. Portrait mode utilizes all 13 megapixels from the sensor in the telephoto camera.”-OnePlus

Det återstår att se om OnePlus har lärt sig någonting till nästa modell som tillverkaren troligtvis kommer visa upp i höst.

Detta kanske också intresserar dig…