Posted in: Sony

Extra: Xperia 1 försenas

Det var snack om att Sony skulle släppa det nya flaggskeppet Xperia 1 i Taiwan den 28 maj. Nu ser det ut som att den här lanseringen har skjutits upp. 

Det ser ut som att lanseringen av Xperia 1 har skjutits upp till början av juni, det är i alla fall vad som anges. Vi vet sedan en tid tillbaka att Xperia 1 troligtvis kommer bli tillgänglig i Sverige från 3 juni. Det sägs vara ett problem med mjukvaran som gjort att Xperia 1 har försenats i Taiwan.

Vi kan således inte utesluta att telefonen kommer bli försenad i Sverige. Det sades för en tid sedan att Sony hade fått lov att försena Xperia 1 på grund av problem med kameramjukvaran. Det återstår som sagt att se om Xperia 1  kommer släppas som planerat i Sverige eller inte.

Via

Detta kanske också intresserar dig…