Google Pixel 3 och 3 XL har prestandaproblem – fix på väg

Det ser ut som att det under en längre tid har rapporterats om att Google har prestandaproblem med Pixel 3 och Pixel 3 XL. Vad beror det här problemet på?

Enligt Google ska man låta appen som spårar telefon och app-användandet vara på. Det är om men slår av den här funktionen som mobilerna kommer bli slöa och sega menar Google. Företaget har sagt följande i ett uttalande:

– Thank you for bringing this to our attention and sharing bug reports with us. We’re committed to continually improving Pixel based on user feedback. We conducted a thorough analysis based on the bug reports and internal testing, and have found no performance issues associated with the Digital Wellbeing app on Pixel. During the investigation, we identified changes unrelated to the bug reports for improving performance, and we are in the process of rolling out those changes to make your Pixel device better. As always if you experience issues related to performance or any other aspect of Pixel, please review the troubleshooting steps in our online support tool or reach out to customer service.

Det återstår att se när Google kommer skicka ut en uppdatering för en buggfix, men förhoppningsvis blir det inom kort.

Via

Annons