Posted in: Sony

Det här kan Xperia Fold drivas av #spekulation

Sony kommer troligtvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp Xperia Fold. Nu har nya uppgifter inkommit. Fortsätt läsa för att veta mer. 

Det sägs att Sony kommer visa upp sin första böjbara smartphone under nästa år, alltså under 2020. Jag misstänker att det är en bra tid att visa upp sin första böjbara smartphone med tanke på att konkurrenterna (Huawei och Samsung) då hunnit ta reda på vad som är negativt med dessa smartphones så att Sony inte behöver göra samma misstag.

Jag misstänker att Sonys kommande vikbara smartphone (om man verkligen arbetar på en sådan det vill säga) kommer få high-end specifikationer, något son bland annat inkluderar processorn Snapdragon 865 med en OLED-panel. Det återstår däremot att se hur det blir med den saken.

 

Detta kanske också intresserar dig…