iPhone 11 Max kan ha åkt fast på nya bilder

Apple kommer troligtvis hålla ett event i september där tillverkaren kommer visa upp den nya iPhone 11-serien. Nu har en ny bild inkommit!

Ice Universe har nyligen laddat upp ett gäng nya bilder på den påstådda enheten från Apple. Bilderna visar att iPhone 11 Max troligtvis kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en flärp på framsidan.

Det nämns också att iPhone 11 Max kommer få en 6,5 tumsskärm, precis som förra årets XS Max.

View this post on Instagram

iPhone XI Max

A post shared by Ice Universe (@iceuniverseleaks) on
Written by

Rasmus Hellmyrs

23126 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts