Posted in: Apple

Kina: banna Apple nu! #åsikt

För drygt två veckor sedan kom det som skulle sätta igång en hatstorm mot Donald Trump, i alla fall när det kommer till mig: att han bannat Huawei utan att ha några konkreta bevis för vad Huawei påstås ha spionerat på. 

Det enda jag tror kan stoppa Donald JR Trump är att ge igen av egen medicin. Med det menar jag naturligtvis att Kina borde banna Apple. Det som troligtvis skulle hända då är att JR Trump skulle börja tjafsa om att han vill att Apple ska få vara kvar i Kina och sälja sina produkter, och det Kina skulle kunna göra då är att säga att man i sådana fall vill att amerikanska tillverkare ska få börja prata med Huawei och leverera delar.

Nu hoppas jag givetvis att konflikten löser sig ändå, men om den inte gör det skulle detta troligtvis vara en bra strategi tror jag!

Detta kanske också intresserar dig…