Posted in: Apple

Uppgifter: Apple supernära att stängas ute från Kina #fantastiskt

Jag har sedan tidigare rapporterat att det enda sättet att få USA:s president Donald Trump att se allvaret med att banna Huawei från USA är att ge igen av egen medicin. 

Nu ser det ut som att Apple är riktigt nära att stängas ute från Kina. Det skulle innebära att de skulle få sluta sälja sina produkter i landet. Inte nog med det så skulle det innebära att Apple skulle behöva flytta sina fabriker och börja tillverka sina produkter i något annat land.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här. Personligen tycker jag det här är mycket bra då jag helt klart står på Huawei:s sida med tanke på att USA inte tagit fram något konkret bevis mot att Huawei spionerar på landet.

Detta kanske också intresserar dig…