By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Huawei P30 Pro får ny AR-funktion i senaste uppdateringen

3 min read

Huawei har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Huawei P30 Pro. Den här uppdateringen innehåller en ny AR-funktion.

Som jag skrev i inledningen har Huawei P30 Pro fått en ny uppdatering som innehåller en AR-funktion så att du på ett enkelt sätt kan mäta avstånd på olika saker du har i hemmet. Den här funktionen kan till exempel vara bra om du ska köpa en ny möbel och vet att du har en begränsad yta som möbeln får plats på.

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...