Nyhet Samsung

Samsung, vad är det för vits att skrota uttaget i Galaxy Note 10?

Under dagen har det nyligen läckt ut ett gäng konceptbilder på Samsung Galaxy Note 10 för men kan se en sak: att telefonen saknar ett uttag för hörlurar.

Jag tycker bara ett känns korkat av Samsung att skrota det här uttaget. Det är helt okej enligt mig att lägga till saker men inte att ta bort. Nu har Samsung dessutom haft kvar det här uttaget betydligt längre jämfört med konkurrenterna, så därför känns det konstigt att man kommer leverera en telefon utan ett sådant uttag.

Nu är det så att Samsung skrotat uttaget i Galaxy Fold. Den stora skillnaden är att Galaxy Fold inte är en produkt som ”massorna” av folket kommer köpa, något som däremot kommer bli fallet med Galaxy Note 10.

Så, gör om, gör rätt Samsung!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.