Xiaomi Mi Mix 3 kommer få stor uppdatering inom kort

Det ser ut som att Xiaomi kommer börja skicka ut en ny uppdatering till Xiaomi Mi Mix 3 inom kort. Läs vidare för att ta reda på vad den här uppdateringen kommer innehålla. 

Det ser ut som att Xiaomi kommer börja skicka ut en ny uppdatering till Mi Mix 3 inom kort. Den här uppdateringen kommer innehålla en funktion som kommer göra att man kan dimma ljusstyrkan ännu mer än tidigare. Dessutom ser det ut som att den här uppdateringen kommer innehålla stöd för att visa två klockor samtidigt på Always On-displayen.

Ni kan läsa mer om nyheten här.
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.